Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Στη γιορτή του Δημοσθένη

Το παρόν έδωσαν το βράδυ της 26ης Οκτωβρίου 2010 οι Δημοτικοί και Τοπικοί σύμβουλοι καθώς και οι φίλοι του συνδυασμού «Ανθρώπινη Πολιτεία» στη γιορτή του υποψήφιου Δημάρχου Πεντέλης Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου.

Οι καλεσμένοι που τίμησαν τον Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου του ευχήθηκαν χρόνια πολλά και καλή επιτυχία για τον προεκλογικό τους αγώνα και τη νίκη στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος ευχαρίστησε τους καλεσμένους του για την παρουσία τους και τόνισε πως είναι περήφανος που διοικεί μια τόσο πεπειραμένη , κατάλληλη και αγαπημένη ομάδα με εμπειρία σε πολυάριθμους τομείς , όπως είναι η αυτοδιοίκηση, η διοικητική εμπειρία , επιστημονική γνώση και η πολυετής προϋπηρεσία τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα .

“Έχουμε ολοκληρωμένο πρόγραμμα , το οποίο είναι προϊόν ενδελεχούς μελέτης ειδικών και αποτελεί τη συνολική λύση των προβλημάτων του νέου Δήμου”.

“Η ευθύνη είναι μεγάλη για όλους …και για εσάς που θέτετε υποψηφιότητα αλλά και για τους Δημότες που καλούνται να μας ψηφίσουν”.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος καταχειροκροτήθηκε από τους καλεσμένους του και κλείνοντας είπε :
“Έχουμε το σχέδιο, έχουμε τη γνώση , έχουμε τον ενθουσιασμό γι’ αυτό και μπορούμε να πετύχουμε”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: